Stad taxi Goor

Taxi naar Deurningen

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Noordoostelijk van Hengelo ligt Deurningen. Dat is zo’n typisch mooi Twents kerkdorp in de gemeente Dinkelland. Deurningen heeft een kleine 2000 inwoners. We rijden er met Stad Taxi Goor regelmatig heen om passagiers op te pikken of heen te brengen. Een dat is iedere keer weer een leuk ritje want niet voor niets is Twente toch de mooiste streek van het land? Onze service en scherpe prijzen worden herkend, want steeds vaker bellen klanten uit Deurningen ons voor taxibusjes. En daar zijn we trots op.

Van en naar Deurningen. Stad Taxi Goor zorgt ervoor

Als u een dagje richting Enschede, Hengelo of Oldenzaal gaat vanuit Deurningen, is het fijn om te weten dat onze taxi voor u klaar staat. Of u nu weggaat voor een dagje winkelen of familiebezoek, vanuit Hengelo of Enschede verder reist per trein of voor uw werk of bedrijf onderweg bent, taxi of taxibusjes naar Airport Schiphol, wij regelen het. Eén telefoontje en we pikken u volgens afspraak op en brengen u tijdig op uw bestemming. Snel, zonder zorgen en veilig uiteraard. En ook de terugweg is geen probleem, we brengen u weer terug in Deurningen wanneer u wilt en tot de voordeur uiteraard. Niet is fijner dan na een dagje Oldenzaal, Hengelo of Enschede, of na een lange treinreis, het laatste stukje zorgeloos op onze achterbank naar huis te worden gebracht.

Maar het openbaar vervoer naar Deurningen dan?

Ja natuurlijk, ook met het ov reis je van en naar Deurningen. Maar soms is het net wat minder handig. Als u net even te lang op de bus zou moeten wachten. Als u net teveel bagage heeft. Als u net te ver van een halte woont. Of als u heel vroeg of laat naar of vanuit Deurningen wilt vertrekken. En u gewoon een keer geen zin in rompslomp heeft en lekker van deur tot deur wilt reizen. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Natuurlijk is een taxi duurder dan de bus, maar onze tarieven zullen u meevallen. We brengen u snel, veilig en goedkoop naar en van Deurningen.

Uitje naar Deurningen

We brengen trouwens ook regelmatig toeristen naar Deurningen voor een mooi dagje in de omgeving. Wist u dat de Europese wandelroute E11 langs Deurningen komt. De route heet bij Deurningen ook wel het Marskramerpad of Handelsweg. We zetten u er graag af om van dit mooie wandelpad te gaan genieten. En er is door het jaar heen meer te doen in het gebied. Zoals de jaarlijkse Run Bike Run en de populaire meerdaagse Fancy Fair Feesten. Allemaal goede redenen om de taxi richting Deurningen te pakken. Het is een van de pareltjes in Twente. We brengen en halen u er graag met Stad Taxi Goor. 

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.