Stad taxi Goor

Taxi naar Lochem

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Regelmatig verzorgen we een taxi naar of van Lochem. Een fraai stadje in de Achterhoek en hoofdstad van de gelijknamige gemeente met kernen als Eefde, Gorssel en Laren. Lochem zelf heeft zo’n 14.000 inwoners en de taxi’s en busjes van Stad Taxi Goor zijn er soms dagelijks te vinden.

Bezoek Lochem met de taxi

Zo worden we vaak ingehuurd voor taxiritten naar Lochem vanuit bijvoorbeeld Hengelo of Enschede. Voor familiebezoek of een feestje bijvoorbeeld. Ook komen we regelmatig in Lochem of omgeving voor mensen die er van de natuur willen genieten of wandelen. Het plaatsje zelf is prachtig maar ook de stuwwal bij Lochem met de 49 meter hoge en beboste Lochemerberg is een gewilde bestemming. Evenals de Kale Berg en noordelijk de Paaschberg. De stuwwal als geheel is natuurgebied. In de omgeving van Lochem passeert ook het bij wandelaars geliefde Pieterpad, de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. Onze taxi’s zetten u er graag af voor uw volgende wandeletappe.

Taxi Lochem naar Hengelo, Enschede of Almelo

Ook als u vanuit Lochem op stap wilt, halen onze taxi’s u graag op. Zoals voor een dagje shoppen of avondje uit naar Hengelo, Enschede of Almelo. We zorgen dat u op het juiste tijdstip wordt afgehaald en op tijd arriveert op uw bestemming. Want niets is prettiger dan een dagje uit zonder je druk te hoeven maken over het vervoer. Niemand hoeft de BOB te zijn, geen problemen met parkeren, we halen u op in Lochem wanneer u wilt, en staan op de afgesproken tijd weer klaar om u terug te brengen. U reist met een schone, verzorgde taxi en een vriendelijke chauffeur naar uw restaurant, café, theater of welke bestemming dan ook.

Met een taxibusje naar of van Lochem

Als u met een grotere groep op stap gaat, zijn onze taxibusjes een uitkomst. Of u nu met het sportteam naar Lochem moet of juist een uitwedstrijd hebt vanuit Lochem, wij zorgen ervoor. Voor iedere vereniging of andere groepsreis van of naar Lochem zijn de taxibusjes van Stad Taxi Goor de oplossing. Neem contact met ons op om de exacte wensen te bespreken en wij verzorgen het verder van begin tot eind.

Luchthaven vervoer vanuit Lochem

Ook in Lochem en omgeving (zoals Epse, Harfsen en Zwiep) wil men op een eenvoudige en vlotte manier naar een luchthaven kunnen reizen. Stad Taxi Goor zorgt voor een ontspannen begin en einde van uw zakelijke reis of vakantie. We bespreken vooraf uw reisplanning zodat we altijd voldoende speling hebben om u op tijd af te zetten bij de vertrekhal. Op Schiphol uiteraard, maar evengoed op een van de andere Nederlandse luchthavens (zoals Eindhoven Airport). Ook rijdt onze luchthaventaxi regelmatig vanuit Lochem naar een van de Duitse luchthavens zoals Düsseldorf, Dortmund, Münster-Osnabrück of Weeze. En reist u met een grotere groep, dan heeft Stad Taxi Goor vanzelfsprekend het juiste busje beschikbaar voor groepsvervoer naar de luchthaven. Ook de terugreis van de luchthaven naar Lochem regelen we perfect. U arriveert, stapt in en kunt ontspannen.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.